L’Escalante iniciarà el 2017 amb la reposició de la seua producció L’Aneguet Lleig, de Albena Teatre, Premi Max al Millor Espectacle Musical

L’ Escalante Centre Teatral iniciarà el nou any 2017 amb una programació al Teatre el Musical que donarà l’oportunitat al públic familiar de veure, junt amb altres espectacles, L’Aneguet Lleig, una producció de l’Escalante creada per Albena Teatre, que torna de nou als escenaris.

L’ Escalante abrigarà aquest hivern als xicotets espectadors amb dos espectacles per a avivar la seua imaginació i curiositat. L’Horta Teatre traslladarà als xiquets a una illa molt especial per a construir amb ells, utilitzant objectes quotidians reciclats, la banda sonora de Liliput, un món diminut, molt especial i que, en molts aspectes, és reflex del nostre (2 gener-en valencià + 5 anys -18:00h-TEM).

Aquest univers sonor donarà pas després a Adiós Bienvenida, de Mimaia Teatre, Espectacle Revelació FETEN i Premi Drac d’Or Millor Dramatúrgia Fira de Titelles de Lleida, entre altres guardons.

 

L’obra, amb música en directe, ens explica la història de Bienvenida, la taula de la qual s’omple de mariners i pescadors que acudeixen a gaudir de les millors sardines del port. Un relat que ens parla dels cicles de la vida i de la necessitat que les coses s’acaben perquè alguna cosa nou puga començar (3 i 4 de gener de 2017 + 5 anys – Funció a les 18h –TEM).

         El valor de la diferència i la singularitat

La producció de l´Escalante L’Aneguet Lleig, creada per Albena Teatre en 2015 i reconeguda amb el Premi Max al Millor Espectacle Musical 2016, torna de nou als escenaris amb 9 intèrprets i un ampli repertori de cançons i balls. Després de l’èxit collit de públic i crítica, el Teatre El Musical acollirà del 13 de gener al 5 de febrer aquesta versió lliure del conte de Hans Christian Andersen que pren forma en un musical amb rerefons social que aposta per posar en valor la diferència i la singularitat. Una metàfora que ens parla de la importància de l’autoestima i la confiança en nosaltres mateixos i que convida a majors i xicotets a redescobrir els qui som realment i trobar la nostra pròpia veu (Del 13 gener al 5 de febrer +6 anys – valencià- Diumenges: 18:00h-TEM)

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *