En valencià

El municipi paterner torna a la Fira Internacional de Turisme

Paterna torna a FITUR per posar en el mapa internacional el seu Cordà

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc destaca que “pel seu patrimoni, per les seues festes i per les seues tradicions, Paterna és un dels municipis valencians turístics per excel·lència que no pot faltar a la cita amb FITUR”

Paterna aprofitarà l’aparador d’aquest certamen per promocionar la seua emblemàtica Cordà, per la qual l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha sol·licitat aquest any la declaració de Festa d’Interès Turístic Nacional

L’Ajuntament de Paterna torna a FITUR després de 8 anys consecutius sense tenir presència en aquesta Fira Internacional del Turisme. Així ho ha anunciat hui la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, que ha afirmat que “per la seua riquesa patrimonial i mediambiental, per la seua història, per la seua cultura i per les seues festes i la seua Cordà, Paterna no pot faltar a aquest aparador promocional i hem treballat perquè així siga”.

La regidora, que va participar ahir en la reunió convocada per la Diputació de Turisme amb els municipis que van a estar en la fira, ha destacat la importància que té per a Paterna la seua presència en aquest certamen, no només per afermar el seu posicionament com a enclavament turístic a nivell nacional i internacional, sinó també per promocionar el poble i la seua riquesa monumental, natural i gastronòmica, entre altres coses.

Referent a això, Paqui Periche ha afirmat que Paterna és un dels municipis valencians turístics per excel·lència i ha recordat que des de l’Executiu de Sagredo estan treballant per difondre a tots els nivells l’enorme potencial de la Vila que, cada any, rep la visita de prop de més de 5.000 turistes.

Entre les iniciatives impulsades per l’equip de govern per difondre el municipi figuren les rutes turístiques que s’han programat des de l’Oficina de Turisme de Paterna i que combinen itineraris pels monuments més emblemàtics del poble amb rutes gastronòmiques en les quals els visitants poden gaudir de tapa i beguda en diferents restaurants del municipi.

A més, també han publicat una Guia Turística, editada en diversos idiomes que realitza un recorregut informatiu pels llocs més emblemàtics del municipi i, en els últims mesos, han participat en la Fira de les Comarques i en ExpoFiesta.

“Paterna és terra de coves i de ceràmica. Som coneguts per la nostra Torre, per les nostres festes de Moros i Cristians i, sobretot, per la nostra Cordà, però també som el bressol dels socarrats i dels cachaps. A més, en el nostre terme municipal també alberguem espais tan rellevants com la Lloma de Betxí, un poblat de l’Edat de Bronze situat en la Vallesa de Mandor i importants espais culturals com les Coves del Batà i La Cova Gran”, ha conclòs la regidora.

 

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *