En valencià

L’Escalante estrena ‘Els viatgers del temps’, un joc teatral i didàctic sobre la nostra història

  • El Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, estrena el pròxim dimecres 22, la seua producció Els viatgers del temps, creada per la companyia valenciana Pot de Plom i dirigida per Xavi Castillo i Viky Garrigues.
  • Un espectacle inèdit que ja han pogut gaudir els distints grups d’escolars en les distintes funcions matinals que des del passat 15 de febrer i fins al 23 de març s’ofereixen en el Teatre El Musical.

El muntatge, que gira al voltant d’un carro misteriós, uns còmics ambulants, un científic boig i una agència secreta d’agents-espai temporals oferirà, al costat de la del dia de l’estrena, dues funcions obertes al públic el diumenge 26 de febrer i el 5 de març.

El teatre i la història es fonen en Els viatgers del temps, una aventura fantàstica per a tots els públics (+8 anys) que ens portarà a un trepidant i divertit recorregut pels esdeveniments històrics més importants que van marcar la destinació dels valencians al mateix temps que viatjarem, de manera paral·lela, per la història del teatre.

Dels ibers a la València republicana

Un carromato de comediants que resultarà ser una màquina del temps ens permetrà viatjar al passat i el futur amb cinc eixelebrats personatges. Amb ells ens traslladarem als temps dels ibers, la batalla d’Almansa o a la València republicana al mateix temps que coneixerem les comèdies i tragèdies de l’antiga Grècia, el teatre medieval, la comèdia de l’art o el teatre social de Bertolt Brecht. Dins d’aquest periple teatral i històric coneixerem també de primera mà a personatges com Jaume I el Conqueridor, la Dama d’Elx, el Guerrer de Moixent, Hamlet o Felipe V.

Els viatgers del temps és un espectacle replet de referències teatrals i cinematogràfiques, amb un llenguatge directe i joglaresc. Volem que el públic familiar passe un gran moment. És una obra en la qual desfilen molts personatges i situacions divertides. I per açò també hem cuidat la part de documentació històrica, no volíem descurar la part didàctica de l’obra. La nostra intenció és que els xavals gaudisquen del joc teatral i de la història, que siga per a ells una experiència enriquidora”, exposen els seus directors Xavi Castillo i Vicky Garrigues.

Xavi Castillo, Begoña Tena, Marta Violeta Chiner, Cessar Tormo i Enric Juezas es transformen en Els viatgers del temps. Un muntatge didàctic i ple d’acció, bogeria i diversió assegurada en la qual també hi haurà música i cançons en directe.

Estrena Els viatgers del temps: 22 de febrer, hora: 20:00 .

Funcions obertes al públic: diumenge 26 de febrer i 5 de març 18:00 horas

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *