Cultura

Nou cicle amb 12 concerts de rock en el Palau de la Música

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, i el director del Palau, Vicent Ros, han presentat el nou cicle «Rock, pop…, al Palau 2017», en un acte al qual també ha assistit Sergi Almiñana en representació de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana.

 Este cicle consta de 12 concerts de rock d’estils diferents a les Sales Iturbi i Rodrigo. Començarà demà dijous amb David Otero i fins a desembre visitaran el Palau: Chambao, Coque Malla, Jarabe de Palo, Kiko Veneno, Blaumut, Zenet, Cooper, Tardor, Arcana Has Soul, Gener i Reina Roja. Tots els concerts seran a les 21.00 hores, i els preus oscil·len entre els 10 i 45 €.

Gloria Tello ha explicat que no vol que este cicle siga puntual, sinó «tot el contrari, volem que tinga continuïtat i se sume als nous cicles de “Cançó” i “Jazz a poqueta nit”, que han tingut una excel·lent acollida.» A més, ha aclarit que «la nostra línia de Palau Obert té com a objectiu acostar nous públics a l’auditori, i és per això que hem dissenyat este cicle, perquè totes les persones troben l’estil que els agrade i a un preu assequible». En definitiva, «volem que en les sales del Palau es puga escoltar Barenboim, però també David Otero; Valery Gergiev i Kiko Veneno; Beethoven i Jarabe de Palo; Cecilia Bartoli i Coque Malla». La presidenta del Palau ha destacat que el cartell d’este cicle «és un disseny espectacular de Dani Nebot, que va en la mateixa línia que l’últim que vam realitzar per al cicle de Jazz, per tal d’unificar els diferents estils musicals que el Palau acull». Una de les prioritats, ha destacat la regidora, «és que el Palau tinga la projecció més gran possible tant a nivell nacional com internacional, sense oblidar que és un recurs cultural que pertany a la ciutat, als seus veïns i veïnes».

Vicent Ros ha manifestat que amb este cicle de concerts de rock «hem fet un pas endavant en la programació, perquè tenim l’obligació com a gestors culturals d’obrir el Palau a noves músiques, a diferents artistes i a donar suport als músics valencians». De fet, ha puntualitzat “és la primera vegada que col·laborem conjuntament amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, per a fomentar la indústria i el sector». A més, «hem dotat la Sala Rodrigo d’un equipament nou perquè puguem realitzar en les condicions més idònies els concerts, com ara altaveus de diverses mides, processadors de senyals, taules de so i diversos projectors de vídeo». Per al director del Palau «programar és el resultat del diàleg entre la institució, els artistes i el públic. Volem programar amb coherència perquè els nous cicles tinguen continuïtat».

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *