PATERNAPolítica

Ciutadans Paterna demana que Mes del Rosari siga un nou barri a Paterna

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha demanat que “Mes del Rosari siga un nou barri a Paterna”. “La creació d’una nova junta de barri donarà veu als veïns i força a les seues oblidades reivindicacions”, ha destacat.

Ibáñez ha assegurat que “ja no podem esperar més”. “Els veïns de Mas del Rosari han arribat al seu límit, se senten completament oblidats”, ha denunciat el regidor, qui ha argumentat que “per això, el nostre grup presenta una moció per al pròxim ple que demana la creació del nou barri amb la seua pròpia delimitació”. “Una necessitat que no es pot obviar”, ha puntualitzat.

“En Mas del *Rosari-La Coma, estan coexistint des de fa molts anys dues realitats completament diferents, amb necessitats molt dispars en totes dues zones”, ha explicat Ibáñez, al mateix temps que ha recordat que “actualment, el barri inicial de la Coma continua sent barri d’acció preferent, que precisa d’accions especials i concretes”. Per aquest motiu, ha argumentat, “és imprescindible que tinguen el seu fòrum de debat per a abordar els problemes específics del barri de la Coma”.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *