OPINIÓN

Juanma Ramón (Compromís) «Rates penades contra mosquit tigre «

Des de les regidories de Salut Ambiental i Medi Ambient hem volgut apostar fort en la lluita contra el mosquit tigre. Una plaga que afecta, principalment, a la Canyada. Per això, des del passat més de gener començarem una campanya de sensibilització amb unes mesures que necessiten de la complicitat i implicació del veïnat, ja que el 80% dels llocs de cria del mosquit tigre es troben a les propietats privades.

Des de l’ajuntament hem optat per campanyes de lluita que respecten el medi ambient i, sobretot, que no afecten negativament a la salut de les persones que habiten a la Canyada. Dins d’esta campanya respectuosa amb el medi ambient, l’ajuntament posa a l’abast dels veïns, caixes niu per a rates penades, ja que estos animals poden arribar a menjar més de 3.000 mosquits en una nit.

Amb tot, hem de tindre en compte que el problema dels mosquit tigre té difícil solució i no hi ha fòrmules senzilles per acabar amb ell, però tant des de Medi Ambient com des de Salut Ambiental treballarem sense descans per minorar la incidència d’este insecte en la població de la Canyada.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *