ACTUALIDADCompromis Per PaternaCovid-19OPINIÓNPolítica

Opinión de Carles Martí, edil de Compromís Paterna en la edición impresa de junio: «Aplega l’estiu»

 

Arriba l’estiu i La Canyada s’ompli de gent. És un fet que en els últims anys, i a conseqüència de què cada volta més gent viu tot l’any ací, havia començat a desaparèixer o almenys a ser menys evident. Recorde com ja fa prou anys la diferència entre el col·lapse de l’estiu i el que viva ací tot l’any era impressionant.

Els carrers s’omplien, les terrasses dels bars i orxateries estaven de gom a gom, i veies com els comerços estaven plens tot l’estiu. Colles senceres de jóvens i xiquets corrien pels nostres carrers en estiu i quan tornava l’escola, eixa xicalla desapareixia i tornava la tranquil·litat i la calma també necessària a La Canyada. Doncs este any dóna la sensació que tornarem a eixos temps, Al fet que la gent que viu ací tot l’any no podrà viatjar tant fora de La Canyada en estiu es suma la necessitat que

té molta gent d’eixir dels nuclis urbans després del confinament i disfrutar de la natura.

Veure La Canyada plena en estiu per a mi és una alegria, però per a l’Ajuntament és una responsabilitat, ha de procurar que tinguem els mateixos serveis que tot l’any, amb molta més gent com a usuària.

Pensem que si la població es multiplica, es multipliquen les necessitats, i es multipliquen els problemes. Els carrers, les places i els nostres boscs, patiran un augment d’usuaris important.

Serveis sanitaris

Començant pels serveis sanitaris, que aquest any, més que mai s’han de reforçar, continuant per la neteja viaria, que si ja està resultant deficient durant tot l’any, serà desastrós si no es reforça amb l’augment de població. I finalitzant per la seguretat, fent-se necessari un augment tant de la vigilància urbana de la policia com la vigilància forestal.

Estem totes i tots encara mig atordits per l’estat d’alarma i la tornada a la nova normalitat, però encara som a temps de planificar bé l’estiu amb l’objectiu de què tant els habitants habituals de La Canyada com els nouvinguts puguen disfrutar d’un estiu com cal amb nosaltres.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *