En valencià

L’Ajuntament posa un ‘Segell Social’ per distingir la qualitat de les empreses

  • L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo destaca els avantatges competitius que aquest distintiu de qualitat social atorgarà a les empreses que l’obtinguen ja que, a més de millorar la seua imatge corporativa, els permetrà diferenciar-se de la resta de companyies, els aportarà un valor afegit i legitimarà les seves actuacions d’acció social.

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa el Segell Social, un reconeixement de qualitat social que atorgarà a aquelles empreses situades en el terme municipal que incorporen, de forma efectiva i verificable, actuacions o mesures de Responsabilitat Social Empresarial (RSE), d’inserció sociolaboral i d’ocupació de qualitat.

L’activació d’aquest distintiu ha sigut un dels temes que s’ha tractat en el Consell Sectorial Econòmic i Social que s’ha celebrat hui en el consistori presidit per l’Alcalde Juan Antonio Sagredo, i en el qual també s’ha donat compte de la proposta del Pressupost Municipal per 2017 que ha elaborat l’actual Govern.

El primer edil, responsable també de l’Àrea d’empresa, ha indicat que “el propòsit d’aquesta iniciativa és atorgar un valor afegit a les empreses de Paterna i, al mateix temps, conscienciar i involucrar a tot el teixit empresarial paterner en el desenvolupament de polítiques socials”.

En aquest sentit, Juan Antonio Sagredo ha destacat que “el Segell Social atorga a l’empresa que ho obté una sèrie d’avantatges competitius, ja que no només millora la seua imatge corporativa sinó que li serveix d’element diferenciador amb la resta de companyies, aporta millores en el clima laboral, legitima les seves activitats, permet la seva inclusió en una Guia de Bones Pràctiques per a l’Acció Social i, en la majoria dels casos, constitueix el pas previ per a la sol·licitud de la nova certificació ISO 26000”.

Aquest distintiu de qualitat permetrà a les empreses de Paterna complir aquest deure amb la societat, incorporant accions i polítiques de responsabilitat social com una part més de la seva estratègia, la seva cultura i la seva organització.

El Segell Social, al que poden optar les prop de 3.000 empreses que hi ha assentades en sòl paterner, ho poden sol·licitar de forma voluntària totes les empreses, microempreses, PIME i grans empreses, que tinguen plena capacitat jurídica i d’obrar, estiguen al corrent de les seues obligacions tributàries i de Seguretat Social, tinguen seu oberta en el municipi de Paterna i disposen de l’oportuna llicència municipal i que expliquen en la seua plantilla amb personal remunerat.

Per formalitzar i tramitar la sol·licitud, que es penjarà en els propers dias en l’en web www.paternaciudaddeempresas.es, els interessats/as poden dirigir-se a l’Àrea de Promoció Econòmica d’Ajuntament de Paterna.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *