ACTUALIDADCultura

‘La vida al Màxim’ s’estrena el 20 de maig

El nou programa d’entrevistes del periodista i escriptor Màxim Huerta s’incorpora a la programació d’À Punt dels dissabtes a la nit, a partir de les 22 hores.

La casa de Màxim Huerta s’obri per a tots i es convertirà cada setmana en l’escenari d’una trobada d’amics disposats a gaudir d’una vetlada inoblidable: artistes, actors, periodistes, músics o comunicadors ens parlen de la seua vida privada i ens revelen secrets com mai ho han fet.

Els dissabtes a la nit tenen nom propi a partir del 20 de maig. Torna a la pantalla el periodista i escriptor Màxim Huerta amb un programa innovador quant al format i sorprenent pel contingut que els convidats ens desvetlaran cada cap de setmana.

La vida al Màxim és el nom d’un espai d’entrevistes vestit de festa que cada dissabte en el prime time, a les 22 hores, sorprendrà les espectadores i els espectadors d’À Punt. Una finestra televisiva per la qual s’endinsaran les vivències, històries personals, moments íntims i experiències singulars fins ara desconegudes dels convidats a un plató de televisió que ficciona la residència del presentador. Per citar alguns dels noms de les persones convidades al programa hi ha la presentadora valenciana Inés Ballester, l’actor Antonio de la Torre, l’actriu alacantina Ana Milán, la investigadora i doctora Ana Lluch, el mag valencià Jandro o l’humorista Josema Yuste entre altres.

Màxim Huerta serà l’amfitrió d’una festa setmanal que no sols acollirà la persona convidada a visitar este espai ple de càmeres, una de les singularitats del programa. 

Un innovador desplegament tècnic i humà

Tot això és possible gràcies a un projecte de sis mesos en una localització de 930 m2, dels quals 372 m2 són interiors. S’utilitzen setze càmeres (cinc easyrig, una steady, deu robots PTZ) i un equip de 53 persones d’equip tècnic, producció i continguts.

Pel programa passaran cent figurants, un autèntic Show de Truman que de segur encantarà el públic.

En La vida al Màxim, com en la pel·lícula La finestra indiscreta de Hitchcock, serà l’audiència qui descobrirà com són els entrevistats quan s’obliden de la càmera perquè es troben com a casa. Eixa familiaritat traspassarà la quarta paret de la televisió, i indubtablement, serà un dels valors clau d’este innovador format televisiu que arriba a la televisió pública valenciana.

Un programa d’entrevistes encara que no ho semble

La casa de Màxim Huerta s’obri per a tots i es convertirà cada setmana en l’escenari d’una trobada d’amics disposats a gaudir d’una vetlada inoblidable: artistes, actors, periodistes, músics o comunicadors ens parlen de la seua vida privada i ens revelen secrets com mai ho han fet.

Sa casa és la seua ànima, allà on el coneixem de veritat a ell i als seus amics… un espai per a gaudir del món dels llibres, de l’art i de la música; del món de la creació i de la interpretació.

Una nova experiència en la qual l’acompanyen tres personatges molt especials: Jau Fornés, l’amic de l’ànima, encisador i comboiant; Amparo Moreno, la seua padrina amb un revelador passat que li ha canviat els bolquers, i el veí, un ésser tan innocent com desconcertant que sempre acaba donant la nota.

Però en La vida al Màxim el periodista i escriptor Màxim Huerta també ens oferirà confidències que no coneix ningú, eixes que només afloren quan la companyia i l’ambient és procliu a obrir els cors.

El programa La vida al Màxim és una producció d’À Punt en associació amb VITV.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *