PATERNA

Igualtat pinta bancs multicolors amb motiu de la setmana de l’orgull LGTBI

La regidora d’Igualtat, Carmen Gayà, considera que “la política del dia a dia s’ha de fer amb gestos senzills que reivindiquen assumptes importants com els drets i la visibilitat del col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals). Per això hem fet que durant el mes de l’orgull LGTBI onege al balcó de l’ajuntament de Paterna la bandera de l’arc de Sant Martí. Un gest que serveix no sols per a defensar i visibilitzar aquest col·lectiu, sino també per a retre homenatge a totes les persones que arreu del món han perdut la vida per circumstàncies que tenen a vore amb la seua sexualitat o idenitat de gènere”.

La regidoria, dirigida per Carmen Gayà, també, ha fet que la bandera que reivindica els drest dels gais, lesbianes, transexuals, bisexuals i intersexuals onege al balcó del consistori

La regidoria, a més, ha pintat alguns bancs del poble amb la bandera multicolor per fer més visible encara a este col·lectiu de persones que ha patit la invisibilització sistemàtica quan no la persecució i represió per institucions incapaces de reconèixer la diversitat humana.

Gayà explica que “xicotetes accions, com estes, fetes des de les administracions, són més importants del que pensem, perquè al final parlem de persones i de com repercutix la gestió dels governants en elles i esta és la manera en que l’administració pot fer-los sentir-se reconeguts i recolçats”.

“Des que vaig accedir a la regidoria d’Igualtat, em vaig proposar treballar de valent per defensar la pluralitat i la diversitat de la societat en que vivim, esta és una més de tot un seguit d’accions que fem, des que vaig arribar a l’àrea, per reivindicar la visibilització i defensa del col·lectiu LGTBI. Però no ens quedarem a soles ací, lluitarem, també, per eradicar la intolerància denunciant sistemàticament tot acte homòfob, xenòfob o feixista del que tingam coneixement”.

“Esperem que estos dos encoratjadors actes servisquen per a que es visibilitze la diversitat tot i que som conscients que encara queda molt camí per recórrer per a que totes i tots puguem gaudir la nostra identitat sexual o de gènere amb total normalitat”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igualdad pinta bancos

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *