ACTUALIDADCulturaMedio AmbientePATERNAPolítica

À Punt Ràdio es consolida i puja fins  als 40.000 oients diaris

À Punt Ràdio consolida la seua audiència amb 40.000 oients diaris de dilluns a divendres, segons dades de la segona onada de l’Estudi General de Mitjans (EGM) que s’ha publicat hui.

La franja que més creix és la matinal, que manté una trajectòria creixent al llarg de tota la temporada. Així, l’informatiu Les notícies del matí puja un 72% des de l’anterior onada, i acaba la sèrie ascendent amb 31.000 oients diaris, i es consolida com el referent informatiu matiner d’À Punt Ràdio. Este programa té una part d’actualitat presentada per Òscar Martínez de 07:00 a 10:00 hores, i una part de magazín conduïda per Clara Castelló, de 10:00 a 12:00 hores.

L’espai radiofònic que li segueix, El rall, també reafirma la seua tendència a l’alça. Registra una pujada del 70% i aconsegueix 17.000 oients en esta última onada de l’EGM. Presentat perGemma Juan, este programa de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, s’emet de 12:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres i ens acosta l’actualitat dels nostres pobles.

En esta mateixa franja, destaca també Les notícies del migdia, els serveis informatius de la ràdio a les 14:00 hores que lidera Patricia OrtsLes notícies del migdia, quasi triplica la seua audiència respecte a l’onada anterior i s’eleva fins als 19.000 oients.

L’actualitat esportiva d’À Punt Esports, espai conduït per Sergi Escrivà, també aconsegueix fer-se espai en la sobretaula de la ràdio i creix un 25% i tanca el curs esportiu amb 5.000 oients diaris.  

Respecte a la mateixa onada del 2023, la ràdio pública valenciana puja un 21%, és a dir, guanya 7.000 oients.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *