En valencià

Paterna mostra el seu rebuig al bus trànsfob

  • Carmen Gayà, regidora d’Igualtat: “Paterna és una ciutat oberta i tolerant i no volem que este autobús que incita a l’odi es passege pels nostres carrers enfrontant a les persones per la seua identitat de gènere”.

L’Ajuntament de Paterna ha mostrat el seu rebuig a què l’autobús de la formació ultracatòlica «Hazte Oir» puga passejar pels carrers del poble.

Des de l’Ajuntament, la responsable d’Igualtat, Carmen Gayà, ha anunciat que evitaran en la mesura de les seues possibilitats que el «tristament famós» autobús circule pels carrers de Paterna, sumant-se així a l’ajuntament de València que estos dies passats ja han anunciat que no permetran que l’autobús trànsfob circule pels seus carrers. Per a la regidora d’Igualtat missatges com el de l’autobús ultra atempten contra la dignitat dels menors, que a més, «mostren una ment prou més oberta que els ideòlegs d’esta campanya».

En Paterna s’està fent molt per la igualtat de totes les persones i en especial per aquelles que han suportat anys de marginació i discriminació. En este sentit la responsable d’Igualtat ha manifestat que a Paterna s’està treballant precisament per despatologitzar les realitats trans i acabar així amb l’estigma que implicava considerar-les malalties.

A més recorda que Llei integral del reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere de la Comunitat Valenciana, reconeix drets a persones que, fins ara, no els tenien i considera una pas enrere provocacions com la de l’organització ultra catòlica que vénen a trencar l’harmonia i la convivència dels paterners i paterneres indiferentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Cal recordar que la Fiscalia ha obert una investigació sobre la campanya d’Hazte oir per un possible delicte d’incitació a l’odi.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *