ACTUALIDADCulturaPATERNA

El Gran Teatre de Paterna acull la representació de l’última obra del dramaturg Rodolf Sirera

 

El Gran Teatre de Paterna acull aquest divendres l’última obra “Plagí” de Rodolf Sirera, Premi d’Honor de les Arts Escèniques Valencianes en 2019 i President del Jurat del Festival de Cinema de Paterna en 2017.

“Des de l’Ajuntament de Paterna portem anys apostant fermament per donar visibilitat a l’art i cultura valenciana, donant suport al treball d’artistes com Sirera considerat un dels millors dramaturgs contemporanis en llengua valenciana”, ha destacat la regidora de Turisme, Cultura i Foc Teresa Espinosa.

Plagi” és una obra de suspens que convida a reflexionar sobre el poder dels homes sobre les dones, un tema de máxima actualitat. Però, sobretot, l’obra proposa un joc teatral als espectadors, convidant-los a utilitzar la imaginació per a descobrir la veritat oculta sota les aparences.

Interpretada per Diego Braguinsky, Rebeca Valls i Jairo Carrasco i dirigida per Rebeca Valls i Edison Valls, la funció tindrà lloc aquest divendres a les 20.30 h.

Les entrades poden adquirir-se a través de la web Tickentradas i a més, tal com ha explicat Espinosa “els interessats podran adquirir les entrades que no s’hagen venut amb un 50% de descompte dues hores abans de la funció en les taquilles del teatre”.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *