OPINIÓN

Compromís per Paterna: Tenim un compromís a La Canyada

Des que Compromís per Paterna accedí al govern de la nostra ciutat,a través de l’acord del Batà, una de les principals prioritats va ser vetlar per que totes les zones del nostre municipi reberen les mateixes atencions.

Conscients que durant moltíssims anys, La Canyada va estar completament abandonada per part dels diferents governs municipals, només entrar al govern vam posar damunt la taula totes les reclamacions que els veïns i veïnes de La Canyada ens havien fet arribar.

Així doncs, des de finals de gener ja estem treballant en la lluita contra el mosquit tigre amb xarrades i tríptics informatius per tal que la població de La Canyada s’implique activament en esta lluita. Una lluita que necessita de l’ajuda de tots ja que l’ajuntament no pot actuar en l’àmbit privat de les vivendes de La Canyada i on es troben majoritàriament els focus d’este insecte.

Altres temes que Compromís també té presents i en els quals ja estem treballant, són: reparació de vials (alguns ja s’estan fent), rehabilitació de zones per al gaudi dels veïns i veïnes, senyalització d’accessos al Parc Fluvial, lluita i prevenció contra el tomicus i la processionària. Sense oblidar la necessitat de generar una oferta cultural i d’esbarjo per als veïns i veïnes de La Canyada.

(Juanma Ramón, portavoz de Compromís Paterna)

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *