ACTUALIDADBarriosCulturaPATERNA

‘Atrapa’m si pots’ s’uneix a la festa dels Festival d’Eurovisió amb un programa especial per al dissabte 13 de maig

El concurs Atrapa’m si pots, presentat per Òscar Tramoyeres i produït per València Imagina TV, s’uneix dissabte que ve, dia 13 de maig, a la festa del Festival d’Eurovisió amb una edició especial que s’emetrà en la televisió d’À Punt a les 15:45 hores.

Amb una durada extraordinària de 85 minuts, el programa tindrà quatre concursants d’excepció. En primer lloc, Miguel Ángel Carreño, Micky, que va representar Espanya en el Festival d’Eurovisió de 1977 amb el tema “Enséñame a cantar”. També estarà amb nosaltres Daniel Diges, que va participar en l’edició de 2010 amb la cançó “Algo pequeñito”. Completen l’equip de concursants dos reconegudes eurofans: la periodista i escriptora Valeria Vegas i la humorista Saray Cerro, col·laboradora habitual de diversos programes de la ràdio i la televisió d’À Punt.

Al llarg del programa disfrutarem de les actuacions de Micky, que ens recordarà el ja clàssic “Enséñame a cantar”, i de Daniel Diges, que estrenarà per als espectadors del programa una nova i espectacular versió del tema “Algo pequeñito”. Un nombrós i entregat grup d’eurofans ens ha acompanyat durant la gravació d’un programa temàtic en què els concursants han hagut de demostrar els seus coneixements sobre el Festival d’Eurovisió.

Recordem que el 1972 l’alacantí Jaime Morey va participar en aquest certamen amb el tema “Amanecer” i que hem hagut d’esperar més de mig segle perquè una altra solista valenciana, la il·licitana Blanca Paloma, represente a Espanya en el festival de la cançó més important d’Europa. El programa Atrapa’m si pots s’adhereix a les innombrables mostres d’estima i de suport que ha rebut la nostra paisana i li desitja sort en la seua aventura eurovisiva.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *