En valencià

Arantxa Domínguez i Ricardo Belda presenten al Palau de la Música el seu projecte déstàndards i jazz tradicional

Dins del cicle “Jazz a poqueta nit”

Dijous, 25 de maig. 20.00 hores. Sala Rodrigo . Palau de la Música

Arantxa Domínguez i Ricardo Belda protagonitzen demà dijous, una nova cita del cicle “Jazz a poqueta nit” que està dedicat als músics de jazz valencians al Palau de la Música. Cantant i pianista presenten a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, este projecte basat en els estàndards i el jazz amb la millor tradició. Es tracta d’un espectacle que compta amb l’ofici de Belda i el seu trio, format també per Felipe Cucciardi i Luis Llario. Uns músics que han recorregut tots els escenaris de la ciutat, i que atresoren al temps, una marcada sensibilitat i un profund coneixement del llenguatge jazzístic en totes les seues declinacions.

Arantxa Domínguez té un estil Jazz que combina balades, swing i bebop amb bossa nova, bolero o tango, i que treballa amb la improvisació vocal. Ha format part de grups com ara Revolver o Miguel Ríos, de Jazz com el de Ximo Tébar Banda i altres projectes com l’actual Suite Nivola o la seua col·laboració amb Ricardo Belda en el grup Sólidos.

Ricardo Belda es va especialitzar en Jazz creant el seu propi  estil influenciat per Herbie Hancock, McCoy Tyner i Bill Evans. Participa en gravacions, impartix classes de piano modern, desenvolupa els seus propis arranjaments i composicions, dirigix Big Band i ha acompanyat a Sole Giménez i col·laborat amb Presuntos Implicados. Ha actuat als Festivals de Jazz de Madrid i Montreaux, és director artístic de Ribajazz i ha rebut nombrosos premis i nominacions en la seua trajectòria.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *