Cultura

L’Off Romà torna al Port de Sagunt amb l’espectacle del Circ de la Trócola ‘Emportats’

L’actuació serà al centre Cívic del Port de Sagunt el 8 d’agost a les 20.30 hores. Els components de la companyia són: Andrea Pérez, Guillem Fluixà, Aritz Sarnina, José Monreal i José Sádaba.

La Trócola Circ és una companyia de circ que fonamenta les seves produccions en la recerca amb objectes. Des d’una clara aposta per la innovació, exploren i posen en escena diversos llenguatges. En els darrers anys La Trócola Circ ha realitzat nombroses funcions amb la seva primera creació, ‘Potted’. Espectacle que els va donar a conèixer i que han representat en importants espais i festivals nacionals e internacionals com: Umore Azoka, Fira Tàrrega, Feten, Mostra d’Igualada, FIT Vilareal, Freiburg Kulturboerse i Paderborn Kulturboerse, Trapezi, Sagunt a Escena, Kalerki o La Bisbal d’Empordà, Teatro Chapí, Teatro Principal de Vitoria, Teatre Principal d’Alacant, Teatro Rialto, i Teatro Jovellanos, entre d’altres.

Després d’aquest període, sentint la necessitat d’abordar diferents llenguatges, La Trócola Circ s’aventura en una segona producció i neix: ‘Emportats’. La intenció de la companyia és continuar amb el seu segell, mostrant un espectacle d’alt nivell tècnic, en el que es cuida fins el més mínim detall per sorprendre i captivar a l’espectador. A la versatilitat i descontextualització de l’objecte, s’afegeix la música en directe, aportada per la presència de dos nous artistes. El creixement de l’equip i l’esforç col·lectiu es consoliden com l’estendard del seu mètode de treball.

Emportats és un espectacle de circ per a tots els públics que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes (portes). A través del joc amb allò que és visible i allò que no ho és el visible i el no visible, fent ús de llenguatges com el musical, humorístic, o poètic, emergeixen imatges i idees originals, l’estètica de les quals submergeix a l’espectador en un atractiu viatge per als sentits. És un espectacle on la coordinació, la precisió i l’energia traspassen els límits establits i en el que la indiferència no està entre les possibilitats.

Emportats’ és el resultat d’un ardu treball on l’important és el procés, en el qual els seus protagonistes es desprenen de tot per ensenyar-nos el que porten dins.

Un atractiu viatge per als sentits. Acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes (portes). Un espectacle on la coordinació, la precisió i l’energia superen els límits establits. Un ardu treball on l’important és el procés en que els seus protagonistes es desprenen de tot per a ensenyar-nos el que porten dins.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *