OPINIÓN

Juanma Ramón: 2017, uns pressupostos per a la ciutadania

juanma-compromis-foto2El passat divendres 18 de novembre presentarem, públicament, els pressuposts de Paterna per al 2017. Estos pressupostos marquen un abans i un després en la vida dels i de les paterneres i per extensió, també de les persones que habiten la Canyada.

El nou equip de govern sorgit a l’aixopluc de l’Acord del Batà, hem dissenyat uns pressupostos basats en quatre pilars: Justícia social per lluitar contra l’exclusió, pobresa energètica, etc.; Defensa, protecció i cura del Medi ambient amb un pressupost de més de 500.000 euros destinats a reforestació i combatre el tomicus i les espècies invasores; Implementar i posar en marxa polítiques de Participació Ciutadana per a que siga la ciutadania la que trie i prioritze les actuacions en els seus respectius barris; i el foment del Comerç i teixit empresarial de paterna com a principals generadors d’ocupació.

També farem efectiva una baixada del 8% del valor catastral de les vivendes pera que els i les paterneres paguem menys d’IBI i altres impostos.

En resumen, uns pressupostos pensats per a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de Paterna.

(Juanma Ramón es portavoz de Compromis Paterna)

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *