Compromís per Paterna presenta les seues propostes com és el soterrament de les víes o les ajudes a menors de 35 anys

Paula Espinosa, candidata a la Generalitat per Compromís amb el número cinc, ha visitat aquest matí Paterna per presentar les propostes en materia de Transició Ecològica de la localitat de l’Horta junt a la candidata a la alcaldia Carmen Gayá. En la seua intervenció ha senyalat què se está treballant per a donar subvencions las menors de 35 anys que s’instalen plaques fotovoltaiques.

Espinosa ha posat en valor el treball que s’ha realitzat des de Compromís per Paterna per la protecció de Les Moles i ha parlar de la importancia que té tot el que està relacionat amb el medi ambient. Per a Compromís també ha sigut fonamental la transició energètica i en aquesta és importants el paper de les Administracions públiques.

Per part seua, la candidata a alcaldable per Paterna, Carmen Gayá, ha manifestat com una de les mesures més importants del seu equip, el soterrament de les vies de les estacions de metro de la localitat, principalment per a garantir la seguretat, com s’ha fet en Benimámet i Alboraia.

Con respecte al soterramiento de les víes, la+ solució que proposan des de Compromís és ‘la més lògica’, en compte d’anar omplint el poble de túnels per sota del metro volem que es soterre el metro. És una cosa tan simple i fàcil que no entenem com ni es contempla eixa solució al projecte presentat.

Amb el soterrament del metro, a més a més d’aconseguir una seguretat per als vianants del 100%, aconseguiríem evitar les molèsties als veïns i veïnes del soroll del pas dels combois de trens i ens permetria construir un bulevard sud al poble que ajudaria a millorar el tràfic en tota Paterna. Amb eixa construcció del Bulevard sud, a més a més ens permetria traure el tràfic del centre del poble tal com ens obliga Europa d’ací a un parell d’anys. 

“En resum, si soterrem el metro a Paterna es solucionen molts dels problemes que pateix el poble quant a mobilitat i seguretat, no podem trobar cap motiu per què no s’hauria de fer. Paterna es mereix eixa inversió per part de la Generalitat Valenciana i des de Compromís per Paterna ja hem iniciat el treball per portar-la endavant i conscienciar a la ciutadania de Paterna que el projecte de Sagredo és fluix i insuficient per al qual es mereix Paterna, cal reclamar el soterrament del metro ja d’una vegada per totes”.

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *