Fallas

Salutació de l’alcalde de Paterna en les festes de Falles 2017

Paterna sencera es prepara impacient per a assistir a una nova cita amb les Falles i contagiar-se del color, la ermanor i la passió amb què tots els fallers i falleres viuen esta festa inigualable amb què encimbellem i promocionem l’art i la cultura valenciana i paternera.

En aquest any tan especial, en el que les nostres Falles han sigut declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, des de l’Ajuntament de Paterna ens sumem amb orgull als sentiments d’alegria i satisfacció que ens genera esta protecció internacional.

Este reconeixement és la justa i merescuda recompensa al treball i a l’esforç continuat de totes les persones que participeu d’esta gran festa que tant ens enaltix i que, des de l’última Cremà, esperem amb il•lusió i emoció. I és que les Falles ho aglutinen tot: tradició, cultura, color, foc, música, indumentària… Son un dels màxims exponents del caràcter alegre i amable del nostre poble i de tots i totes els i les amants de la festa fallera.

Per això, voldria aprofitar la finestra a les Falles 2017 que m’ofereix este Llibret, per a invitar-vos a tots i a totes a gaudir d’estes festes a Sant Josep que s’acosten i que convertiran a Paterna en una ciutat plena de vida amb els seus casals, de pólvora amb les seues mascletàs i despertàs i de devoció amb la seua ofrena.

El meu respecte, el meu reconeixement i el meu agraïment, sens dubte, són per a la gran família fallera paternera que hem conformat gràcies a la participació de tots i totes: fallers, falleres i veïnat, però sobretot, a la disposició i entrega de la Junta Local Fallera i del seu president Goyo Buendía, que han aconseguit que Les Falles de Paterna ocupen un lloc privilegiat del nostre poble, de la nostra cultura i dels nostres cors.

Paterners i Paterneres. Fallers i falleres. Fallerets i Falleretes… BONES FALLES A TOTS I A TOTES!

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *