En valencià

‘Les aventures de T. Sawyer’, producció de l’Escalante, es trasllada al Palau de les Arts

  • L’Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, traslladarà les funcions pendents de la seva producció «Les aventures de T. Sawyer«, creada per la Teta Calva, al Palau de les Arts el març vinent.

Les visites escolars concertades per veure «Les aventures de T. Sawyer«, que no van poder ser representades pel tancament del Teatre Escalante es realitzaran a la Sala Martin i Soler del Palau dels Arts Reina Sofia del 7 al 12 de març.

Aquesta fórmula de col•laboració entre les dos institucions permetrà així recuperar les funcions escolars previstes d’aquest espectacle al mateix temps que oferirà dues funcions obertes al públic el dissabte 11 i el diumenge 12 de març.

Un centre teatral públic

L’any 1985, la Diputació de València començava una experiència teatral única a tot Espanya que es consolidaria anys després com el projecte escènic per a xiquets i joves més important de l’Estat: un centre teatral públic, amb una clara vocació pedagògica, que s’enriquiria després amb una oferta molt més àmplia que incloïa festivals, cicles, publicacions, una escola de formació i, finalment, un espai expositiu.

Tot això constitueix l’actual Centre Teatral Escalante, el projecte escènic de la ciutat amb un major recorregut històric: més de dos milions d’espectadors, quaranta-dues produccions pròpies, més de cinc mil representacions i nombrosos premis Max, de la Generalitat Valenciana, de l’AAPV, de l’Avetid, de la Crítica Teatral Valenciana, i la definitiva Medalla de Plata del Ministeri de Cultura.

 

Facebooktwitter

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *